opc_loader

Korda Goo

Artikelnr: KGOO01
15,99 14,99 U bespaart: 6%

Korda Goo

Voorraad
Voorraad:
  10  items

Goo

Net zoals veel nieuwe dingen binnen de hengelsport werd Goo door een groep karpervissers argwanend aangekeken. De felle kleur van deze vloeibare attractor was voor sommigen wellicht anders dan zij gewend zijn. Maar juist dat maakt deze Zuid Afrikaanse attractor zo goed. Het is anders dan elk andere soak, dip of glug die op de markt verkrijgbaar. Door geuren, smaken, kleur en diverse andere attractieve zaken in een en dezelfde liquid te combineren kunnen we met recht spreken van een karperlokker die echt compleet is.
Mede door het succes van enkele vissers en de harde bewijzen van de onderwaterbeelden duurde het niet lang voordat de groep tevreden gebruikers groeide en de vraag naar andere varianten steeg.

De Supreme varianten zijn uitermate geschikt om goed diep in je aas te laten trekken. De Smoke Goo’s zijn daarentegen wat dikker en plakkeriger van structuur en blijven daardoor perfect op de buitenkant van je aas of bijvoorbeeld PVA plakken. Hierdoor zijn ze erg geschikt om snel voor de inworp toe te voegen om zo onderwater snel een attractief spoor achter te laten. Mocht je het beste van twee werelden willen combineren, dan is het aan te raden om je haakaas met behulp van een Infuza eerst langdurig in een Supreme Goo te laten soaken. Nadat je aas zich helemaal vol heeft gezogen kan je met de dikkere Goo’s je boilies voorzien van een mooie buitenste laag. Door deze op te laten drogen en het proces meerdere keren te herhalen zal je haakaas voorzien worden van een uiterst attractieve mantel. En daar kan geen karper omheen…

De range bestaat uit de volgende smaken:

PINEAPPLE SUPREME

PINEAPPLE POWER SMOKE

TUTTI POWER SMOKE

CORN TWIST

PERFECT PEACH

RASPBERRY PLUME

ALMOND SUPREME

ALMOND POWER SMOKE

MYSTIC SPICE

STRAWBERRY

CARAMEL CLOUD

HALIBUT HAZE

GARLIC SUPREME

SQUID SUPREME

SPICY SQUID POWER SMOKE

CARAMEL SUPREME

GARLIC GLAZE

COCONUT CREAM

VINDAGOO SUPREME

TIGER NUT SMOKE

MANGONANA SUPREME

CHOCOLATE CANDY SMOKE

KING CRAB SUPREME

KING CRAB SMOKE

WONDERBERRY SUPREME

BUMBLEBERRY SUPREME

WICKED TUNA SUPREME

WICKED TUNA SMOKE

Laatst bekeken items
15,99 14,99